Ministria e Jashtme bën njoftimin e rëndësishëm për shqiptarët që jetojnë në Izrael

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, njofton se është në komunikim të pandërprerë me ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Izrael si edhe me të gjithë shtetasit shqiptarë, me qëndrim të përkohshëm apo të përhershëm në Izrael.

Në një deklaratë, MEPJ u bën thirrje bashkëkombasve të ndjekin e të zbatojnë udhëzimet e sigurisë, të bëra publike së fundmi nga autoritetet vendase.

“Për çdo nevojë të mundshme të kontaktojnë në telefon dhe WhatsApp me numrat e kontaktit të ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Izrael:

📲 +972 54-904-2813

dhe

📲+972 54-480-6601″.