Mevlani dhe Ledjana në takim katër minutësh, a ka ndjenja mes tyre? (VIDEO)

Dyshja kanë sqaruar disa mosmarrëveshje me njëri-tjetrit sot në program.

Ledjana ishte ajo e cila e pyeti Mevlanin se a ka ndjenja për të.

Gjatë bisedës dyshja nuk ia largonin sytë njëri-tjetrit teksa edhe buzëqeshnin në takimin e tyre katër minutësh.

View this post on Instagram

A post shared by Faqja e vetme zyrtare (@perputhen_tch)

Ndër të tjera, Ledjana ishte ajo e cila i pranoi disa nga gabimet e saj dhe kokëfortësinë që ka në raste ndërsa Mevlani e pyeti do tregosh ti ndjenjat apo unë?

Ndryshe, dyshja pretendohet se do dalin çifti nga programi.


Shtuar 25.03.2021 20:10