Me 69 vota diferencë, Blerim Sejdiu shkon drejt fitores në Zhelinë

BDI dhe BESA në Zhelinë kanë zhvilluar një garë të fortë, ku sipas të gjitha gjasave Blerim Sejdiu do të udhëheq edhe 4 vjet komunën në fjalë.

Nga rezultatet e publikuara nga Tetova1 deri më tani udhëheq BESA me 5162 vota, ndërsa BDI merr 5093 vota.

Ndërkohë pritet rezultati final./albeu.com/