“Dorëzohet” Teuta Arifi e BDI: I uroj sukses udhëheqësit të ri të Tetovës (VIDEO)

Teuta Arifi në një konferencë për media ka pranuar humbjen përballë Bilall Kasamit të BESëS duke i uruar suskes në udhëheqjen e qytetit për 4 vitet e ardhëshme.

“Ishte kjo një fushatë mjaft intenzive, mirëpo si gjithmonë që kemi thënë janë qytetarët ato që vendosin. Qytetarët e Tetovës kanë vendosur që të kenë udhëheqësi tjetër komunale dhe unë e pranoj këtë verdikt. Kundërkandidatit tim i uroj sukses në udhëheqjen e Tetovës” ka thënë Teuta Arifi./albeu.com/