Kuvendi miraton ngritjen e Komisionit për Reformën Zgjedhore dhe asaj Territoriale

Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar ditën e sotme përbërjen e Komisioneve për Reformën Zgjedhore dhe atij për Reformën Territoriale.

Kanë qenë 108 deputetë nga të dyja palët politike që kanë votuar pro ngritjes së komisioneve që do të përbëhen nga 18 anëtarë.

Partia Socialiste dhe Partia Demokratike ka nga 9 anëtarë në secilin nga komisionet.

Komisioni për Reformën Territoriale (PS)

Lindita Buzheli (anëtar zëvendësues)

Besian Ajazi (anëtar zëvendësues)

Aurora Mara (anëtar zëvendësues)

Gentjan Deda (anëtar zëvendësues)

Komisioni për Reformën Territoriale (PD)

Merita Bakiu (anëtar zëvendësues)

Bledion Nallbati (anëtar zëvendësues)

Zheni Gjergji (anëtar zëvendësues)

Komisioni për Reformën Zgjedhore (PS)

Damian Gjiknuri (bashkëkryetar)

Gledis Çeliku (anëtar zëvendësues)

Jurgis Çyrbja (anëtar zëvendësues)

Xhemal Qefalia (anëtar zëvendësues)

Komisioni për Reformën Zgjedhore (PD)

Enkelejd Alibeaj (bashkëkryetar)

Seladin Jakupllari (anëtar zëvendësues)

Ervin Salianji (anëtar zëvendësues)

Eralda Bano (anëtar zëvendësues)