Komiteti i Imunizimit rekomandon vaksinën për fëmijët dhe dozën e 3 për moshat mbi 60 vjeç

Komiteti i Imunizimit ka rekomanduar vaksinë për fëmijët mbi 12 vjeç dhe po ashtu dozë të tretë për moshat mbi 60 vjeç dhe ata me sëmundje kronike.

Doza e tretë mund të jetë e kombinuar. Pra, nëse dikush ka marrë Pfizer, të tretën mund ta marrë vaksinë tjetër që përdoret në vendin tonë.

Fëmijët mbi 12 vjeç që rekomandohet të vaksinohen, janë ata me sëmundje kronike./albeu.com