Jo vetëm Zaho, Rama shoqërohet në mitingun final edhe nga Gregu (FOTO LAJM)

Djali i madh i kryeministrit Rama, Gregu për herë të parë ka shoqëruar babain e tij në një fushatë elektorale.

Ai ka ecur pas të atit dhe bashkëshortes së tij Linda Ramës të cilët kanë marrë përdore djalin e vogël Zahon.

Ka qenë vetë Gregu që e ka publikuar këtë moment në rrjetin social Instagram.

Shtuar 23.04.2021 08:04