I zhdukur prej një muaji, gjendet i pajetë mes pyllit muratori shqiptar në Itali

Është gjetur i pajetë një shqiptari 34 vjeçar në pyjet jo shumë larg qytetit të Pocapaglias në Itali.

Avenir Hysaj, 34 vjeç, një murator me banim në Bra u zhduk nga Pocapaglia të Dielën 21 Shkurt.  Deri më tani, hetuesit nuk kanë dhënë asnjë detaj nëse ishte vdekje natyrale, vetëvrasje apo vrasje.

Sipas asaj që u rindërtua, ditën e zhdukjes Hysaj kishte shoqëruar prindërit e tij për të bërë disa blerje dhe do të duhej të kthehej për t’i marrë, por, pasi i kishte lënë në qytetin e vogël të Roero, të gjitha gjurmët e muratorit kishte humbur. Telefoni i tij celular ishte i paarritshëm nga ora 15 e të dielës.

Familjarët e të riut, menjëherë pas zhdukjes, iu drejtuan gjithashtu programit televiziv të Raitre “Kush e ka parë atë?”, Duke i bërë një thirrje çdokujt që mund ta kishte parë apo mund të jepte një informacion të dobishëm.

Pritet përfundimi i hetimeve për të nxjerrë në dritë shkaqet e vdekjes të të riut shqiptar.


Shtuar 23.03.2021 13:51