Gurët bllokojnë rrugën në Dukagjin, reagojnë banorët: Kemi ngelur mes maleve prej orësh

Rrëshkitje dherash dhe gurësh të mëdhenj janë raportuar në rrugën e Dukagjinit, gjë që ka sjellë edhe bllokimin e rrugës.

Prej shumë orësh disa prej udhëtarëve kanë mbetur të bllokuar, pasi rruga është e pakalueshme.

Qytetarët kërkonë që të ndërhyrhet sa më shpejt për të bërë të mundur lirimin e rrugës pasi njerëzit janë bllokuar mes zonave malore./albeu.com/