FOTO/ Shembet një pjesë e aksit të rrugës Korçë-Ersekë, ndonëse sapo është ndërtuar

Është shembur një pjesë e aksit të rrugës së sapondërtuar Korçë – Ersekë , duke krijuar një gropë të madhe.

Punimet në këtë aks rrugor që duhet të kishte përfunduar në qershor të vitit që lamë pas janë zvarritur prej kohësh.

Në këtë aks rrugor mësohet se kohët e fundit ka pasur rrëshqitje të dherave dhe çarje të mureve pritëse.


Shtuar 17.02.2024 16:14

Tags: ,