“Ëndrra amerikane”, sa shqiptarë kanë aplikuar deri tani lotarinë amerikane?

 

Deri më tani sipas informacioneve janë më shumë se 240 mijë shqiptarë kanë aplikuar deri tani për Lotarinë Amerikane.

Të dhënat janë publikuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit.

Megjithëse është një numër rekurd në Europë, në raport me numrin e përgjithshëm të popullsisë, ai është një numër më i vogël krahasuar me vitet e kaluara, pasi në vitin 2020 ishin plot 345 mijë aplikime dhe në vitin 2019 ishin 330 mijë aplikime.

Hedhja e Lotarisë amerikane ka afat deri më datë 9 nëntor./albeu.com/


Shtuar 2.11.2021 12:55