Elvis Naçi jo vetëm hoxhë, ja kush është pasioni i tij që fëmijë

Elvis Naçi njihet si hoxhë dhe themelues i një organizate bamirësie ndaj njerëzve në nevojë.

Ai publikon raste varfërie ekstreme ose sëmundje në rrjetet e tij sociale(shumë të ndjekura) dhe fton të gjithë shqiptarët të ndihmojnë sipas mundësive.

Por për ata që nuk e dinë, Elvis Naçi ka qënë futbollist para se të bëhej hoxhë.

Mesa duket në kohën e tij të lirë, atij i pëlqen të luajë.

Ai ka luajtur futboll profesionist për moshat dhe më pas është nisur drejt Arabisë.

Shtuar 25.09.2022 19:54