Shkarkohet drejtoresha e Zyrës së Arsimit në Elbasan, kush e zëvendëson

Drejtoresha e Zyrës Vendore të Arsimit Publik në Elbasan, Anila Çota, është shkarkuar nga detyra.

Në vend të saj, është emëruar Ermir Çela, i cili mbante postin drejtor i gjimnazit “Kostandin Kristoforidhi”.

Gjithashtu janë paralajmëruar dhe shkarkime të tjera./albeu.com


Shtuar 10.11.2021 09:30