Kuvendi miraton ndyshimet për buxhetin 2021

Pasditen e sotme është miratuar ndryshimet për buxhetin e vitit 2021.

Kuvendi ka miratuar ditën e sotme aktin normativ për ndryshimet në buxhetin e vitit 2021, Aktyi normativ u miratua me 74 vota pro dhe 49 kundër.

Maxhorana ka deklaruar se rishikimit të buxhetit është përballimi i krizës energjetike, si pasojë e rritjes së çmimeve në tregjet ndërkombëtare, si dhe dalja me Eurobond në tregjet ndërkombëtare të kapitalit. Me emetimin e Eurobondit, borxhi publik parashikohet të shkojë në rreth 80.6 % të PBB-së.


Shtuar 8.11.2021 20:22