Dalin rezultatet e para zyrtare: Sa vota morën PS, PD dhe LSI

Kanë dalë rezultatet e para zyrtare në KQZ.

Sipas numërimeve të vetëm një qendre votimi në Shqipëri, rezultatet e deritanishme janë si mëposhtë:

PS: 46.27%

PD: 44.71%

LSI: 6.67%


Shtuar 25.04.2021 23:02