Dikur shoqe klase, sot këngëtare të njohura, e gjeni dot për cilat bëhet fjalë (FOTO LAJM)

Shumë prej personazheve publikojnë foto nga fëmijëria e tyre, por së fundmi në rrjet po qarkullon një foto e tre këngëtareve të njohura nga Kosova.

Zanfina Ismajli, Nora Istrefi dhe Fjolla Krasniqi dikur kanë qenë shoqe klase dhe kane zgjedhur të njëjtën karrierë, ndonëse Fjolla dhe Zanfina janë tërhequr paksa. Por Nora vazhdon të merret me muzikë.

Miqësia mes vajzave nuk dihet nëse vazhdon ende, por dikur paskan qenë të pandashme.