LSI deri tani me 5 mandate, a iu plotësuan pritshmëritë Kryemadhit?

Vijon  numërimi i fletëve të votimit për zgjedhjet e zhvilluara ditën e djeshme në vendin tonë të cilat do të përcaktojnë dhe fatin e qeverisë për katër vitet e ardhshme.

Albeu.com ju sjell më poshtë numrin e votave të LSI për qarqet kryesore të vendit. Deri më tani LSI ka siguruar 5 mandate.

Qarku Tiranë

LSI- 13598 vota

Qarku Vlorë

LSI- 5376 vota

Qarku Gjirokastër

LSI- 5143 vota

Qarku Korçë

LSI- 6440 vota

Qarku Durrës

LSI- 3992 vota

Qarku Elbasan

LSI- 6430 vota

Qarku Dibër

LSI: 3820 vota

Qarku Fier

LSI:10230 vota

Qarku Berat

LSI- 10230 vota

Qarku Shkodër

LSI – 7475 vota

Qarku Kukës

LSI – 64 vota

Qarku Lezhë

LSI – 4834 vota

/albeu.com/


Shtuar 26.04.2021 21:54