Dalin emrat dhe fotot! Tetë minorenë shqiptarë të zhdukur pa gjurmë në Angli (FOTO LAJM)

Shërbime sociale në Britaninë e Madhe kanë shpallur si të humbur 8 minorenë shqiptarë, duke kërkuar ndihmën e publikut në gjetjen e tyre. Minorenët janë zhdukur në periudhën Janar-Tetor 2021.

-Anjez Hamza vjeç 17 i shpallur i humbur prej 07.09.2021 në zonën Oxfordshire.

-Andi Aliaj vjeç 16 i shpallur i humbur prej 19.07.2021 në zonën Middlesbrough, North Yorkshire.

-Elis Celkupa vjeç 16 i shpallur i humbur prej 09.08.2021 në zonën Croydon Londër.

-Sufjan Kastrati vjec 17 i shpallur i humbur prej 20.08.2021 në zonën Enfield Londër.

-Tahir Lala vjeç 16 i shpallur i humbur prej 20.09 .2021 në zonën Hove Sussex.

-Denis Haliaj vjeç 17 i shpallur i humbur prej 15.08 .2021 në zonën Crumpsall, Manchester.

-Adrian Mata vjeç 17 i shpallur i humbur prej 15.04 .2021 në zonën Bradford, ëest Yorkshire

-Arben Axhami vjeç 16 i shpallur i humbur prej 08.02 .2021 në zonën Enfield, Middlesex.


Shtuar 17.10.2021 14:27