Çfarë është “Qanon”? “Piranjat” zbërthejnë platformën e teorive konspirative (VIDEO)

Një nga temat që ishte pjesë e emisionit “Piranja” në Abc të moderuar nga Florian Binaj dhe Arilena Raa, një nga temat që u prek ishte dhe fenomeni “Qanon”, që merret me prodhimin e teorive të pabaza dhe të rrezikshme të konspiracionit

“Qanon” është një organizatë që pretendon ekzistencën e një aparati satanik të “Shtetit të Thellë”, që mbështet një rrjet trafikimi seksual të fëmijëve, dhe ndjekësit e kësaj organizate luajtën një rol të spikatur në trazirat që ndodhën në Capitol Hill më 6 janar, të nxitura nga ish-presidenti Donald Trump.

Dhe për të folur për këtë fenomen në “Piranja” kanë folur persona publik të cilët janë pro dhe kundër teorive konspirative./Abcnews.al/