Ceferin: UEFA ka 235 nga 247 klube në krah, ata do t’i vuajnë pasojat

Presidenti i UEFA-së, Aleksander Ceferin ka paralajmëruar sanksione për 12 klubet që themeluan Superligën e Evropës

“Ne presim që të gjithë të kuptojnë gabimin e tyre dhe të vuajnë pasojat. Ne do të flasim për këtë javën tjetër. Situata është shumë e komplikuar për ta dhe jo për UEFA, e cila ka 235 nga 247 klube në krah” deklaroi Ceferin.

Slloveni shtoi se klubet mund të krijojnë një ligë të tyre, por fillimisht duhet të marrin aprovimin e UEFA-së.


Shtuar 22.04.2021 20:28