Autorizime të rreme? Kryetarja e Bashkisë përplaset me komisionerin në Delvinë

Tensione në qendrën e numërimit në Delvinë/ Kryetari i KZAZ-së nr. 89 pretendon se kanë hyrë njerëz me autorizime të rreme.

Numëruesit e bashkisë Delvinë janë përfshirë në debate të forta me njëri-tjetrin, duke ndikuar në ngadalësimin e procesit të numërimit. Diskutimi me tone të larta ka nisur mes komisionerit të KZAZ-së dhe kryetares së bashkisë Delvinë. Shkak ishte zhurma që bëhej në ambient, pasi në qendrën e numërimit ishin shumë persona. Sipas kryetarit të KZAZ-së, Petrit Haniti, disa prej tyre kanë hyrë me autorizime false.

Në video, ai dëgjohet t’u bërtasë vëzhguesve dhe t’u kërkojë të dalin jashtë.