Arrestimi i 9 zyrtarëve në Ministrinë e Brendshme, Gjykata e Posaçme tërhiqet për të marrë vendim

Gjykata e Posaçme është tërhequr për të marr një vendim në lidhje me 9 zyrtarët e Ministrisë së Brendshme të akuzuar për shkelje të barazisë në tenderin e uniformave të Policisë.

Gjyqtarja Daniela Shirka është tërhequr në dhomë këshillimi ku pas disa minutash do të dalë me një vendim.

Mësohet se Gjatë shqyrtimit të seancës, zyrtarët kanë pretenduar se procedura është e rregullt dhe nuk ka pasur favorizime./albeu.com


Shtuar 12.07.2021 15:48