8 këshilla se si të kursejmë para në udhëtim! A e dinit këto këshilla kur rezervoni fluturime?

Shumë njerzve u pëlqen të udhëtojnë, dhe siç e dimë të gjithë, ende kërkon një shumë të caktuar parash.

Megjithatë, në mënyrë që të kënaqeni ende duke vizituar qytete të ndryshme dhe të mos e ngarkoni shumë portofolin tuaj, ka disa gjëra që mund të bëni:

Rezervoni fluturimet në mbrëmje ose fluturimet herët në mëngjes, ato janë më të lira.

Udhëtoni gjatë sezonit shtator-nëntor, mars-maj, shkruan albeu.com.

Mos rezervoni një fluturim kthimi, shpesh është më i lirë nëse keni një fluturim vajtje-ardhje rezervoni përmes linjave të ndryshme ajrore.

Mos paguani shtesë për një vend, lëreni kompaninë ajrore t’jua caktojë atë.

Vizitoni muzetë falas, në shumë qytete çdo të dielë të parë ose të fundit të muajit ka hyrje falas.

Mos rezervoni turne, shumë muze ofrojnë mundësinë për të “shkarkuar” udhëzuesin falas dhe për ta dëgjuar atë në telefonin tuaj.

Përdorni harta falas jashtë linje në telefonin tuaj.

Shmangni hotelet në qendër, zgjidhni ato më larg, por që janë të lidhura mirë me transportin publik. /albeu.com/