E tërhequr nga ekrani, kjo është puna që bën Alma Bektashi aktualisht (FOTO LAJM)

Edhe pse prej vitesh nuk ka bërë muzikë, të gjithë i kujtojmë këngët e Alma Bektashit dhe ngjyrën e saj rock të zërit. Ajo është vlerësuar me shumë çmime gjatë pjesmarrjes së saj në festivale, por vitet e fundit e kemi parë më tepër në spektakle si mentore e këngëtarëve të rinj.

Disa muaj më parë ajo i dha fund martesës 25-vjeçare me ish-bashkëshortin e saj me të cilin ka dy fëmijë. Aktualisht ajo i është përkushtuar mësimdhënies, që nuk është një fushë e re për të, në një nga universitetet e Tiranës, mëson ‘Kosovarja’, krahas projekteve të saj personale.


Shtuar 1.11.2021 11:20