Cilat janë 3 shenjat e zodiakut që kanë më shumë gjasa të tradhtojnë në festën e tyre të beqarisë

Dita e Shën Valentinit po afron dhe studimet tregojnë se kjo festë është e dyta pas Krishtlindjeve si dita më e njohur për të propozuar.

Me planifikimin e dasmave vijnë festat e beqarëve dhe beqareve për disa, ajo lamtumirë merr formën e tradhtisë.

Është zbuluar se 70% e amerikanëve kanë tradhtuar partnerët e tyre ndërsa marrin pjesë në festa të zhurmshme beqarie.

Kuriozë për të ditur se si tradhtimi para dasmës shprehet përmes zodiakut.

Një studim zbuloi se Gaforret, Demid dhe Peshorja janë 3 shenjat që tradhtojnë partnerët tyre nëpër festa.


Shtuar 5.02.2024 21:44