7 aplikacione që ju duhen për të organizuar gjithë jetën

1. Dropbox

I vetmi vend ku mund të ruani pa frikë miliona fotot që shkrepni, pa qenë nevoja të fshini asnjë prej tyre. Detyra juaj është thjesht t’i organizoni nëpër albume.

2. Mint

Nëse keni nevojë për një orientim me buxhetin, shkarkoni këtë program.

3. 24me

Një kalendar që ka të shënuar çdo gjë që ke për të bërë gjatë 24 orëve.

4. Reminders

Nëse ke probleme me memorien dhe shquhesh për aftësinë e harrimit të gjërave, kjo mund të të shpëtojë.

5. The Vault

Me këtë program nuk ka shanse t’ju humbasë asnjë fjalëkalim dhe mbi të gjitha, jeni në duar të sigurta.

6. Stylebook

S’ka nevojë të mendoheni si do të kombinoheni çdo mëngjes. Me këtë program kurseni kohë dhe dukeni përditë stil.

7. ActiveInbox

Endërr për organizimin e email-ve.


Shtuar 10.06.2021 15:45