BESA fillon fushatën, prezanton videospotin e parë (VIDEO)

Në faqen zyrtare të Lëvizjes BESA sot është postuar një video material në të cilën disa nga udhëheqësia e kësaj partie, bashkë me kreun e saj, Bilall Kasami kanë nisur fushatën për platformën e tyre që e kanë quajtur BESA, që përbëhet nga 4 shtylla: Barazi, Ekonomi, Stabilitet dhe Ardhmëri.

Në video materialin e sotëm, ata prezantuan pikën e parë të kësaj platforme, Barazinë. Sipas Kasamit, BESA është forca e cila do të sjellë barazi në këtë vend.


Shtuar 13.01.2020 17:15