Sot vendoset gjithçka për Lojërat Olimpike, Tokio 2020

Një njoftim pritet të dalë në orët e ardhshme të konfirmojnë se Lojërat Olimpike të këtij viti do të shtyhen pas shpërthimit të koronavirusit.

Kjo pritet të konfirmohet në takimin telefonik që do të mbahet më vonë këtë mëngjes midis kryeministrit japonez, Shinzo Abe, dhe Komiteti Olimpik Ndërkombëtar.

Kryetari i Shoqatës Olimpike Britanike, Hugh Robertson ka thënë për Sky Sports News: “Nëse virusi vazhdon siç parashikohet nga qeveria, nuk mendoj se ka ndonjë mënyrë se si të mund të dërgojmë një ekip”.

Dje, Kanada dhe Australia u bën dy shtetet e para që bojkotuan Lojëra Olimpike Tokio 2020.


Shtuar 24.03.2020 09:00