Rrugorja gati të veprojë me “dorë të hekurt” propozohen ndryshime të forta në Kodin Rrugor (FOTO LAJM)

Policia rrugore ka vendosur të bëjë disa ndryshime në Kodin Rrugor që synojnë të rritin Sigurinë Rrugore.

Këto masa, pritet të ndryshojnë pas numrit të lartë të aksidenteve apo shkeljeve të rregullave të qarkullimit.

Ndryshimet në Kodin Rrugor, përfshijnë “testin e idiotit”, në “këshillim”, për të gjithë ata që drejtojnë mjetin në gjendje të dehur apo ata që përdorin telefonin celular do ti nënshtrohen masave dhe gjobave më të rënda.

Për më tepër lexoni propozimet e policisë./albeu.com/


Shtuar 27.02.2020 09:54