Një e diel plot diell, qytetarët thyejnë “karantinën” dhe shkojnë në plazh (FOTO LAJM)

Shqipëria gjendet prej 52 ditësh në karantinë dhe qytetarët duke se tashmë janë stresuar nga izolimi.

Dita e sotme, ka qenë një ditë plot diell dhe kjo ka bërë që njerëzit të thyejnë karantinën.

Madje disa prej tyre i ka gjetur në një plazh të Golemit në Kavajës siç duket dhe nga fotot e LSA.

Duket se pavarësisht karantinës qytetarët nuk do e lenë plazhin pas dore si një nga shpëtimet e kësaj situate të vështirë me koronavirusin rrotull dhe me karantinën e cila po streson njerëzit.


Shtuar 3.05.2020 14:39