Ministri Klosi u jep lajmin e keq shqiptarëve që kanë planifikuar dasma këtë vit

Ministri i Turizmit, Blendi Klosi, i ftuar në emisionin “Opinion” tha se dasma sipas modelit tradicional është e vështirë që të ketë.

Kjo sepse sipas tij ato janë evente ku është e pamundur që të ruhet distanca sociale.

Klosi parlamenti maska

A do të kemi dasma këtë vit?

Blendi Klosi – Dasma ka po me kushtet e koronavirusit. Dasëm dasëm do jetë shumë e vështirë sepse varet se si do shkojë ekonomia.

Po mirë kampionatin europian i shtymë, lojrat olimpike i shtymë, do të shtyjmë dhe dasmat?

Blendi Klosi – Martesa mund të bëhet por dasma është pikëpyetje.

Do jetë shumë e vështirë të hapen sepse janë gjëra masive të vështira të kontrollueshme janë aktivitetete ku nuk respektohen distancat.


Shtuar 21.04.2020 21:12