Kë po thumbon Xhensila Pere: Moderatore shqiptare me shumë biznese, s’është si duket!

Xhensila Pere teksa ka dhënë një intervistë së fundmi për gazetarin Ronaldo Sharka, programin “Mes Yjesh” në Ora Neës është bërë pjesë e një rubrike ku kishte mundësinë të komentonte hapur fare disa emra të njohue të ekranit, por që publikur nuk e di për kë bëhet fjalë, vetëm se gazetari jep disa detaje, më pas ngelet për të parë nëse publikdo do arrijë t’a kuptojë.

Teksa gazetari Ronaldo Sharka i kërkon Xhensila Peres që të komentojë personazhin me nr.2 sipas radhës, e cila është moderatore por që ka shumë biznese, Xhensila u shpreh:

“Një njeri me fat që ka takuar njerëzit e duhur në kohën e duhur, ka shfrytëzuar në maksimumin konaktet dhe gjërat që ka pasur, dhe nuk është aspak aq njerëzore sa hiqet”, për kë t’a ketë pasur Xhensila Vallë?


Shtuar 21.05.2020 16:26