Çapja del nga reaminacioni, kërkon të lerë spitalin e Traumës

Pas shtrimit te Trauma, që prej të hënës Ardian Çapja ka dalë nga reanimacioni dhe është jashtë rreziku për jetën.

Çapja i ka bërë kërkesë bluzave të bardha për të dalë nga spitali. “Dua të shkoj në shtëpi dhe të ndiqem privatisht në shtëpi për gjendjen”.

Ky është atentati i tretë i ngritur ndaj tij, ku dhe i shpëtoi sulmit me snajper.


Shtuar 10.06.2020 10:41