Të vetëizoluar, Arbana Osamni dhe Eduarti zgjedhin të qëndrojnë në shtëpi kështu (VIDEO)

Koronavirusi na ka futur të gjithëve në një situatë të re dhe të panjohur, dhe për shumë qendrimi në shtëpi nuk është dhe aq i lehtë.

Mirëpo VIP-a të ndryshëm i janë bashkuar një fushate për të sensibilizuar qytetarët që të qendrojnë sa më shumë në shtëpitë e tyre, në mënyrë që të shmanget përhapja e koromavirusit.

Një prej tyre është edhe Arbana Osmani e cila ka zgjedhur të qendrojë në shtëpi dhe të gatuajë receta të shijshme, që mund të bëhen nga gjithësecili në shtëpi.

Ajo ka ndarë sot momente ku shihet duke ushqyer djalin e saj dhe nipin, ndërkohë që partnerin Eduart Grishaj shihet me filxhanin e kafes në dorë.


Shtuar 12.03.2020 13:21