​Testi i ujit që zbulon nëse keni një zemër të shëndetshme apo të sëmurë

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të mbushni tenxheren me ujë të ftohtë (shtoni pak akull) dhe madhësia e saj duhet të përshtatet të dy pëllëmbët.

Pastaj zhytni të dy duart në ujë dhe mbajeni për 30 sekonda.

1. Gishtërinjtë janë të kuq

Kjo është një shenjë e mirë pasi gishtat e kuq tregojnë se ju ndoshta nuk keni asnjë problem me nivelin e oksigjenit në gjak dhe se zemra dhe qarkullimi i gjakut janë të shëndetshëm, transmeton.

2. Gishtat janë të zbehtë apo edhe kaltërosh

Kjo zbulon probleme të mundshme me qarkullimin e gjakut dhe niveli juaj i oksigjenit në gjak mund të jetë i ulët. Në këtë rast, pas provës, ngrohni gishtat ose masazhoni ata për të përmirësuar qarkullimin dhe për të rikthyer ngjyrën në normale.

Gjithashtu, në këtë rast nuk do të ishte ide e keqe të vizitoni një mjek dhe t’i kërkoni këshilla.


Shtuar 1.01.2020 07:29