Meritoni-Gracianos: Ilnisa dhe Anais për mua janë shumë të rëndësishme!

Meritoni dhe Graciano janë përfshirë në një debat orët e para të mëngjesit teksa qëndronin në living.

Teksa flisnin me tone të lartë të zërit, Meritoni ka përfshirë në diskutimin e tyre dhe partneren e tij, Ilnisën, me të cilën krijoi një romancë brenda shtëpisë, por dhe vajzën e saj Anais.

Ai shprehet se nënë e bijë, për Meritonin janë tepër të rëndësishme.

“Po njejtë e rëndësishme për mua sa Ilnisa është dhe Anais në jetën time. Domethënë për mua janë një ato.”-shprehet Meritoni.

View this post on Instagram

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

 


Shtuar 15.04.2024 13:44