Shpallje për punë në Gjermani, vlen vetëm për qytetarët e Maqedonisë

SHPALLJE PËR PUNË NË GJERMANI, *Shërbimi kryhet pa asnjë lloj interesi

Kërkohen punëtor për mirmbajtjen e hekurudhave.

Të gjithë ata që kanë një termin këtë vit në ambasadën Gjermane dhe ju mungon një kontrat pune, kontaktoni nëpermjet Whatsapp ose Viber: 00491728215127

Kushtet:

Gjuha gjermane dhe patent shofer kategoria B. [*𝗚𝗷𝘂𝗵𝗮 𝗴𝗷𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗲 𝗱𝗵𝗲 𝗽𝗮𝘁𝗲𝗻𝘁 𝘀𝗵𝗼𝗳𝗲𝗿 𝗸𝗮𝘁𝗲𝗴𝗼𝗿𝗶𝗮 𝗕.]
Etiketoni (tag) ndonje mik në koment.

*Shpallja vlen vetëm për qytetarët e Maqedonisë.


Shtuar 3.05.2020 16:56