Pa kuptuar, si po shkatërrojnë smartphonët lidhjen tuaj (FOTO LAJM)

Roli që telefonat inteligjentë luajnë në jetën tonë është i madh duke pasur parasysh që personi mesatar kalon mbi katër orë në ditë në pajisjen e tyre.

Nuk është për t’u habitur që telefoni juaj ka një ndikim të madh në shumë aspekte të jetës suaj dhe marrëdhënia juaj nuk bën përjashtim.

Psikoterapistët janë të bindur që njerëzit krijojnë lidhje emocionale me pajisjet e tyre, gjë që është jo e shëndetshme dhe çon në probleme të ndryshme në marrëdhënie.

Nëse doni të keni një marrëdhënie të shëndetshme, mbani në mend se përqafimet, puthjet, prekjet dhe dhuratat nuk mund të zëvendësohen me komunikim dixhital.


Shtuar 9.05.2020 07:35