Njerëzit mbyllen në shtëpi, luanët pushtojnë rrugët (FOTO LAJM)

Kafshëve nëpër botë, sidomos dhive në Uells dhe derrav të egër në Itali, po u shijon shumë izolimi i njerëve nëpër shtëpi.

Madje edhe luanët gjetën paqe. Në Afrikën e Jugut pushtuan rrugët dhe pasi u lodhën duke qenë më të fuqishmit e autostradës, u shtrinë të merrnin një sy gjumë.

Në ditë normale, rruga është e mbushur me turistë, por Kruger National Park, ku jetojnë luanët, është mbyllur që më 25 maj.


Shtuar 20.04.2020 07:22