Më thuaj si është vija e duarve, të të them si do e keni të ardhmen në dashuri

Leximi i dorës është një prej falleve që pëlqejnë më shumë femrat, por linja në pëllëmbë mund të tregojë më shumë rreth fatit në dashuri.

Leximi i durave ka ekzistuar për mijëra vjet dhe përdoret nga shumë njerëz për vetë-njohuri. Për të mësuar të ardhmen tuaj në dashuri, vendosni duart lart me pëllëmbët tuaja përpara për të parë se si takohen linjat e dashurisë.

Dora e parë:

Kjo do të thotë që ju jeni një person i vendosur dhe i guximshëm në marrëdhëniet tuaja, duke treguar kush jeni në të vërtetë dhe ndiqni atë që dëshironi, pa u dekurajuar nga pengesat. Keni tendencën të jeni shumë të shqetësuar për pamjen, si tënden, ashtu edhe të personit pranë jush. Nuk është e gabuar të duash të jesh gjithmonë në maksimumin tënd dhe të duash një partner që kujdeset, por mos harro që ka më shumë rëndësi ajo që fshihet pas paraqitjes. Përveç kësaj, ju keni tendenca të forta për t’u përfshirë me të rinj nga kultura të ndryshme.

Dora e dytë:

Ju prireni të jeni një person këmbëngulës në të gjitha fushat e jetës tuaj, veçanërisht në marrëdhëniet tuaja, të cilat priren të jenë të qëndrueshme. Ju jeni një person i përqendruar tek zgjidhjet, jo tek problemet.

Edhe nëse jeni më racional se emocional, jeni të dhembshur dhe të ndjeshëm dhe ju pëlqen ta trajtoni partnerin tuaj me dashuri. Thjesht duhet të mësoni të punoni në nevojën tuaj për të mos marrë opinione nga të tjerët, gjë që ndonjëherë ju bën të zgjidhni partnerë që nuk ju bëjnë vërtet të lumtur.

Jini të sinqertë me vetveten dhe zbuloni se çfarë ju nevojitet në të vërtetë në një marrëdhënie, të gjeni një person të mirë për ju dhe të hiqni dorë nga dëshira për të kënaqur të tjerët, sepse kjo është e pamundur.

Dora e tretë:

Ju jeni një person shumë i qetë, i cili jeton jetën në qetësi, mëson nga mësimet e tij dhe nuk i intereson se çfarë thonë të tjerët për të. Keni tendencën të jeni më të tërhequr nga njerëz të moshuar, të pavarur, të cilët krijojnë rrugën e tyre pa u përpjekur të përshtateni me normat e vendosura të shoqërisë.

Ju vlerësoni lirinë tuaj dhe aftësinë për t’u lidhur me të vërtetë me njerëzit e tjerë. Pjekuria është një fakt vendimtar, për sa i përket dashurisë, sepse nuk keni durim për lojëra.

Ju dëshironi marrëdhënie serioze dhe zgjidhni me kujdes njerëzit me të cilët merreni. Mos harroni të bëni vetë-reflektime dhe të kuptoni se ku mund të përmirësoheni për t’u bërë një partner/e më i/e mirë çdo ditë./


Shtuar 10.01.2020 16:50