Nuk është çështje fati, çfarë po ju pengon të bëheni të pasur (FOTO LAJM)

Njerëzit e pasur kanë diçka të përbashkët. Megjithatë, ndonjëherë edhe ata që bëhen me fat dhe ata që punojnë shumë bëjnë gabime, kështu që nuk mund të kursejnë me të vërtetë para.

Hulumtuesi Tom Corley është i interesuar për dallimet mes zakoneve të njerëzve të pasur dhe atyre që nuk kanë shumë para. Ai i studioi të dy grupet për 5 vjet dhe arriti në konkluzione interesante.

Sot ne do t’ju tregojmë rreth 10 gjërave që ju duhet të ndaloni së bëri nëse doni të jeni më të pasur.


Shtuar 5.05.2020 10:34