Murgu që i reziston gravitetit ecën në shpat të pjerrët pa litarë (VIDEO)

Murgu u ngjit në shpatin e pjerrët pa këpucë dhe pa pajisje ndërsa mbante me vete dy çanta.

Një turist në ngjitje në shkëmb mbeti i tronditur kur një murg kalonte pranë tij në një shpat të pjerrët pa këpucë dhe pajisje.

Vung Lomlalaiy ishte duke vizituar tempullin Ban Keun në kryeqytetin Vientiane në Laos, ku duhej të ngjitej përmes një litari.

Pamjet e ngarkuar në TikTok tregojnë se Vung po shkon drejt majës së malit ku ndodhet tempulli.

Ndërsa ai ndalon në mes të rrugës për një pushim të shkurtër, një murg i ri shihet rastësisht duke ecur lart në shpat ndërsa mbante dy çanta.

Videoja ka grumbulluar më shumë se 3.2 milion shikime dhe është ndarë në TikTok ku kanë komentuar mijëra shikues.

Disa thanë se ecja në këmbë zbathur jep më shumë kontroll sesa të ecësh me këpucë, ndërsa të tjerë e krahasuan murgun me disa personazhe fiktivë në filma vizatimorë.

Disa alpinistë me përvojë thanë se murgu po ecte në një qasje kthyese, një model ecjeje zigzag për të arritur në majë me shumë më pak përpjekje.


Shtuar 30.07.2020 17:26