Mësojeni tani nëse jeni të varur nga celulari

Telefonat përveçse na ndihmojnë të komunikojmë ata kanë aftësi të shndërrohen sa hap e mbyll sytë në një udhëzues për gjithëçka duke na i bërë jetën më të thjeshtë.

Gjëja e parë që bëjmë sa hapim sytë në mëngjes është të marrim telelefonin në duar të cilët shprehen se pa atë nuk jetojtnë dot.

Mirëpo, si mund ta marrim vesh nëse jemi apo jo të varur nga telefoni? Hidhini një sy poshtë sugjerimeve tona dhe kuptoni nëse jeni apo jo të varur nga telefoni juaj.

1. Përdorni telefonin edhe kur ndodheni në vende të papërshtatshme.

2. Kaloni pjesën më të madhe të orëve të ditës në celular.

3. Nervozoheni nëse nuk ju punon telefoni, nëse ju bllokohet interneti apo një aplikacion i caktuar

4. Keni përqëndrim të ulët.

5. Kaloni kohë në celular megjithëse mund të keni diçka shumë më të rëndësishme për të bërë.

6. Ndjeni lodhje dhe pagjumësi.

7. Hiqeni sikur nuk e përdorni shpesh celularin.

8. Marrëdhëniet tuaja me njerëzit janë bërë më të largëta


Shtuar 26.09.2020 15:20