Keni akoma kohë, ja çfarë duhet të bëni në ditët e mbetura të korrikut

Muajt kanë ditët e tyre më të mira dhe më pak të tilla.

Njerëzit besojnë në astrologji dhe ky tashmë është fakt, vetëm se nuk e dinë gjithmonë çfarë dhe kur duhet ta bëjnë diçka që e ndihmon ose e pengon përditshmëritë e tyre.

Për përcaktimin e ditëve më të mira, astrologjia niset nga pozicioni i Hënës në 12 shenjat e Zodiakut.

Korriku ka hyrë zyrtarisht në ditët e tij të fundit, por ka akoma gjëra të cilat do ju ndihmojnë të ndiheni më mirë. Nëse doni të nisni një dietë, të prisni flokët për të inkurajuar rritjen apo edhe të depiloheni, është Hëna ajo që flet për ju dhe që do ju ndihmojë.

Sipas lëvizjeve të saj, ja çfarë duhet të bëni në ditët e mbetura të korrikut.

Nisja e dietës për të shtuar peshë – 27 korrik

Nisja e dietës për të rënë nga pesha – 31 korrik

Përgatitja e turshive – 30 dhe 31 korrik

Depilim – 30 dhe 31 korrik

Shkoni në kamping – 25 dhe 26 korrik

Krasitja e bimëve – 26 korrik

Lënia e duhanit – 31 korrik

Rikonstruktoni shtëpinë – 26 korrik

Nisni një projekt të ri – 29 korrik

Prisni flokët për të nxitur rritjen – (prisni deri më 14 gusht)

Çfarë ju ka mbetur tjetër për të bërë në këtë muaj?


Shtuar 28.07.2020 08:16