Vjosa Osmani zgjidhet kryeparlamentare

Vjosa Osmani është kreparlamentarja e re e Kosovës.

Ajo është zgjedhur kryetare e Kuvendit të Kosovës me 65 vota pro, asnjë votë kundër dhe asnjë abstenim, derisa në sallë ishin të pranishëm 67 deputetë.

Kjo është hera e parë që Kuvendi i Kosovës udhëhiqet nga një grua.


Shtuar 3.02.2020 19:33