“S’kemi çfarë bëjmë për Kakavijën”, qytetarët e bëjnë copë Ramën në komente

Kyeministri Edi Rama sot pas katër ditësh që shqiptarët orovaten në doganën e Kakavijës, ka vendosur të reagojë me në shkrim të gjatë ku thekson se nuk është në dorën e tij kjo situatë.

“Çfarë mund të bëjmë ne, qeveria dhe shteti shqiptar në këto kushte, kur e përsëris, ky është një rregull i përgjithshëm i shteti grek, që prek edhe vetë grekët që kthehen në Greqi! Faktikisht në radhën kilometrike të Kakavisë – ku shumica dërmuese e qytetarëve janë rezidentë në Greqi, taksapagues të rregullt të shtetit grek – ka edhe disa grekë që njësoj si gjithë të tjerët kanë rendur të kthehen për t’i shpëtuar karantinimit hyn në fuqi në 16 gusht. Por asnjë dallim nuk bën pala greke për ta dhe as kërkon që ata të kalojnë pa radhë”, u shpreh Rama.

Por, nuk kaoi shumë kohë dhe qytetarë të shumtë i janë kundërvënë në Ffacebook teksa shprehen të revoltuar.

“Pse nuk i moret masat qe do ndodhte kjo situat e padeshiruar Dhe te shtoni sportele e githashtu tampone? Pse a nuk esh gjynaf te rrin ne vap familjaret qe Po vin te na respektojn token ton qe kurr se harrojn? Po mir a sesh munges respekti kjo!?”, shkruan dikush.

Një tjetër shprehet: Zotëri kufiri i Kakavijës është me Shqiperin prandaj atje mundet 0,001% të kalojnë suedez, gjerman etj. Leri akuzat dhe luften më popullin në Facebook Po interveno të merren masa së fundit I fundit e ke për detyrë!

“Z Kryeminister, je zgjuar shum von,tre dite me vones,ata qindra shqiptar qe po vuajne NE mes te rruges,Kush do tu dale per zot,a Jan shqiptar, a jemi shqiptar, kemi 30 vite,SE po I vuajme keto dogana,a je I bindur,SE nuk kemi shtet, sepse po te jemi shtet,greku nuk do kishte bere keshtu,gjithmon,PSE nuk Beni tampone,dhe NE krahun shqipetar,qe te lehtesohet me shum levizja”, shkruan i revoltuar dikush tjetër.


Shtuar 15.08.2020 10:59