Nis marrja në pyetje e kandidatëve për kreun e BKH

Ashtu sikundër u raportua, 4 prej kandidatëve për drejtimin e Bytrosë Kombëtare të hetimit do të intervistohen sot nga Komisioni i Përzgjedhjes në SPAK.

Aida Veizaj (Hajnaj), kandidate për të marrë drejtimin e Byrosë Kombëtare të Hetimit, sapo ka hyrë në SPAK për t’u përballur me Komisionin e Përzgjedhjes në intervistimin që do të zhvillohet nga tre anëtarët e këtij komisioni, Arben Kraja, Ened Nakuçi dhe Behar Dibra.

Katër kandidatët e ditës së sotme do të pyeten përkatësisht nga 60 minuta.

Në orën 11:00 do të intervistohet Ardian Çipa, një orë më vonë Artur Beu dhe në orën 13:00, Ervin Hodaj


Shtuar 26.02.2020 09:27