Ishte kthyer në tmerrin e bizneseve, shqiptari bëri 16 vjedhje për dy muaj

Një shqiptar është arrestuar në Greqi pasi bënte namin me vjedhjen e bizneseve.

Tëq paktën vetëm gjatë dy muajve të fundit ai ka vjedhur 16 dyqane në zonën e Korydallos.

19 vjecari shqiptar i cili nuk është identifikuar me emër preferonte të lëvizte në këmbë, dhe pasi piketonte gjatë ditës dyqanin që do të vidhte, vepronte natën duke thyer xhamat.

Mbi 19 vjecarin shqiptar rëndojnë vjedhjet të kryera në:

17/11/19 – Vjedhje në një dyqan veshjesh në rrugën Spetses
17/11/19 – Vjedhje në një agjenci OPAP në Korydallos
19/11/19 – Vjedhje në një dyqan ushqimesh në rrugën Spetson 24/11/19 – Vjedhje në një dyqan veshjesh në Korydallos
25/11/19 – Vjedhje në një dyqan çantash në rrugën Xenofontos
29/11/19 – Vjedhje në një dyqan veshjesh në Korydallos
29/11/19 – Vjedhje në një dyqan veshje për femra në Korydallos
2/12/19 – Vjedhje në një dyqan këpucësh në Korydallos 3/12/19 – Vjedhje në një dyqan në Rrugën Taxiarchon 16/12/19 – Vjedhje në një dyqan veshjesh në Rrugën Athena 18/12/19 – Vjedhje në një dyqan rrobash për fëmijë në Korydallos
21/12/19 – Vjedhje në një dyqan veshjesh në Korydallos
21/12/19 – Vjedhje në një dyqan të kujdesit shëndetësor në Korydallos
21/12/19 – Vjedhje në një dyqan në Rrugën Taxiarchon 23/12/19 – Vjedhje në farmaci në Gregory Lambrakis
1/1/20 – Vjedhje në një dyqan në Rrugën Taxiarchon. /albeu.com/


Shtuar 10.01.2020 09:46