Gjiknuri i përcjell Kuvendit draftin final për Reformën Zgjedhore

Bashkëkryetari i reformës zgjedhore Gjiknuri i ka përcjellë Kuvendit draftin final për reformën zgjedhore. Negociatat politike janë mbyllur mbrëmë me disa ndryshime në amendamente.

Amendamenet janë ndryshuar në lidhje me vendimmarrjen e KQZ-së dhe listën e deputetëve. Ndryshimet në Kodin Zgjedhor vijnë pas arritjes së dakordësisë me opozitën.

Po ashtu është përcaktuar mënyra sesi do të mundësohet vota e emigrantëve.


Shtuar 1.07.2020 08:47