Rama “rregullon punët” me Bushatin, caktohet i dërguar i posaçëm për OSBE-në

OSBE ka caktuar si të dërguar të posaçëm ish ministrin e Jashtëm Ditmir Bushati.

Lajmi është bërë me dije përmes një njoftimi në faqen zyrtare të OSBE.

Bushati kryeson listën e njerëzve që do të drejtojnë disa fusha.

Bushati në cilësinë e të dërguarit të posaçëm do të trajtojë çështje dhe problematika të të gjitha fushave me të cilat kryesia mund të ketë gjatë drejtimit të organizatës.

Kujtojmë se Shqipëria mori zyrtarisht Presiedencën e OSBE më 1 janar.


Shtuar 12.01.2020 09:53